Barvy, barvy, barvičky

08.09.2015

Bydlení je hra. Hra s tvary, škatulemi, nápady a barvami. Interiér bytu nebo rodinného domu se rozsvítí či potemní s vybranou barvou, potažmo i materiálem. Velkou roli v něm také hrají zrcadla, kov, dřevo, ale i plast. Neotřelé a moderní doplňky korunují celkový dojem a vdechnou prostoru harmonii, vkus, styl.

Barvy vhodné do interiéru

Každý bytový návrhář a architekt ví, které barvy nepatří do lidských příbytků, které opticky zvětší miniaturní prostor, které ho zúží, rozšíří, sníží či zvýší stropy. I esteticky založený uživatel domácnosti pozná, které odstíny působí vesele, čistě, jasně, které prozáří nebo rozněžní kupříkladu romantickou ložnici. Dejte si do bytu barvy, žijte šťastně, ale pozor na jejich výběr a sladění barevných podtónů. I zde je třeba se vyvarovat pořekadlu Každý pes, jiná ves.

Dětské pokojíčky

Jak úžasné je zařizovat pokoj pro dcerku a syna! Jemné nuance modré či zelené, dívčí růžová nebo kombinace žluté s oranžovou, jemné ladění nebo mega kontrasty - děti samy vám poradí, zda chtějí usínat v kytičkách na louce nebo na vlnách azurové laguny. Je ale dobré nezapomenout na to, aby celkově zapadaly do příbuzné barevnosti a koloritu celého bytu.

Moderní je návrat k přírodě

Ať už zařízení interiéru je v určitém stylu či není, dopomoci k vybranému koloritu si lze příbuznou barevností. Ti, kdo zařizují ve stylu Feng Shui, mají zpravidla v oblibě přírodní a zemité odstíny barev, které harmonizují naši mysl a kladně působí na naše zdraví. Barvami v odstínech žluté, oranžové, béžové a odstínů hnědé rozhodně nic nezkazíme. Avšak v oblibě jsou také originální experimenty růžové s fialkovou a bordó, nebo červeno bílo černá trojkombinace, která je skutečně výzvou - výrazným, stylovým a odvážným prvkem v interiéru.

Černobílé vidění

Naprostou nadčasově působí velmi oblíbená kombinace bílé s černou, popřípadě tmavohnědou, antracitovou nebo tmavě modrou. Pruhy, puntíky, zebry a gepardi se uvelebí kolem nás, a černobílý příběh ožije. Ladění těchto barev s kovem, chromovanými prvky, kamenem či zrcadlem je unikátní, dokáže divy a kouzla. Dokonalé efekty, jednoduchost, ozvláštněný design. Vyberte si dle libosti, barevné nuance nás obklopují a dělají svět kolem nás krásnějším.


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.