Bydlení v novém? Žádný problém

08.09.2015

Sehnat slušný, a nejlépe nový byt či dům v žádané lokalitě je více než reálné. Výstavba moderních objektů je v plném proudu na mnoha místech naší vlasti, a i když jsou některá méně nebo více atraktivní, lákají především faktem, že pár následujících roků by mělo být bydlení bez problémů, oprav, úprav a investic.

Nadstandardní úpravy a klientské změny výhodou

Nejjednodušší postup, jak přijít právě k takovému bydlení, nabízí developerská výstavba. Developer ale není návrhář, vývojový projektant ani realizátor stavby, nýbrž vše zajišťuje za pomocí najatých stavebních společností a firem, které se hlavně podílejí na výstavbě a dodání celé stavby na klíč. Výhodou je nezřídka spolupráce s konkrétními zájemci o bydlení již mnohem dříve, než je byt hotov a připraven k užívání. To proto, že kupující za svoje peníze může žádat různé možné individuální úpravy - lze si vybírat například typy podlah, obkladů, kuchyňské linky, vybavení koupelny a toalety, atd. Žádoucí je, aby na konci projektu byly spokojeny obě, respektive všechny strany.

Správný výběr developerské firmy

Na trhu se objevuje velké množství dodavatelských firem, doporučeno je vyvarovat se těm, které fungují krátce a nemají potřebné reference. Také nabídka hodně levných bytů „zavání“ možným zádrhelem. Na prvním místě je vhodné se dobře seznámit se smlouvou, prostudovat a zjistit datum kolaudace, dále případné sankce při nedodržení termínů a požadavků. Konzultace s právníkem může v této situaci předejít případným nesrovnalostem, případně pomůže doplnit chybějící důležité údaje.

Výhodná koupě

O tom, jak poznat developera, který nezkrachuje, existuje řada diskusí. Ale aby i vaše bytová otázka byla vyřešena k vaší spokojenosti, je důležité prověřit a ověřit všechny dostupné skutečnosti. Reference, recenze, doporučení nebo spokojení klienti jsou dobrou reklamou těchto zprostředkovatelských společností a pomohou také zájemcům o bydlení. Mějte tedy i vy oči otevřené a šťastnou ruku při výběru.


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.