Co Vás čeká při stěhování

08.09.2015

I když stěhování je důvodem spíše k radosti, pro mnohé se stává noční můrou. Ale že by bylo lepší vyhořet než se stěhovat? To přirovnání zdá se být přinejmenším přitažené za vlasy. Navíc stěhování z bytu do domu musí být radostné a příjemné, což je v opačném případě už docela dobrodružné. Hodně věcí může pravděpodobně skončit i někde na skládce.

Stěhování coby akce kulový blesk

Jsou rodiny, které akci kulový blesk už mají za sebou. Pokud stěhování pojaly svépomocí, asi to bylo docela velké „vzrůšo“. Jenomže pokud byt prodáváme a větší kupujeme (týká se to i rodinných domků a vilek), k podobnému incidentu pravděpodobně dojde v případě, že i obě strany, jak prodávající, tak kupující činí totéž. Domyslete ty následky! Aby večer měli všichni mít kde hlavu složit, vyžaduje to velké organizační nasazení, pevné nervy a dostatek pomocníků.

Nenechte se vykolejit!

Ideální situací, pokud to alespoň trochu jde, je využití zkušené stěhovací agentury, která disponuje zručnými zaměstnanci, dostatkem krabic, beden, balícího materiálu a samozřejmě také všemi velikostmi stěhovacích automobilů, včetně těch pro převoz těžkých a nadměrných kousků, mezi něž řadíme piána, klavíry, historické skleníky a další nerozmontovatelný cenný nábytek či jiné umělecké skvosty. Představa, že jdete ráno do zaměstnání, odsud zamíříte do místa nového bydliště a všechno je hotovo, je téměř pohádková, avšak nikoli neuskutečnitelná. Snad jenom malinko nadnesená.

Stěhování a stěhování

Do nového bydliště je skvělé jít bez nervozity a s radostí, proto se vší úctou přenechat tento nelehký úkol profesionálům, je prvním krokem k jeho zdárnému uskutečnění. Patřičný dohled je ale samozřejmě žádoucí a každá ruka se počítá, protože pak jde vše rychleji. Takže, co ještě chybí? Objednat stěhováky a těšit se do nového domova!


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.