Nábytek pro psy

12.03.2013

Mnohým z vás se toto téma může zdát absurdní, zvlášť těm, kteří si psa automaticky představí jako zvíře přebývající pouze venku u boudy, se kterou je spojené tlustým řetězem. Uvědomme si však, že pro spoustu z nás se právě pes stal téměř plnohodnotným členem domácnosti. Vždyť právě pes nás každý den vřele vítá a je nám k smrti oddaným přítelem!

Křesla a pelechy

Zaručeně designovým kouskem je akrylátové polstrované křeslo kulatého tvaru, který psům skvěle vyhovuje. Mohou se v něm stočit do klubíčka i pohodlně rozvalit. Cenově vás vyjde asi na 2500,-Kč.

Oblíbené jsou i pytle vyplněné kuličkami, obdoba sedacích pytlů pro dospělé a děti. Pro pejsky je zhotovena menší verze, ale jinak na chlup stejná! Nepraktičtější polštáře jsou z nylonu, který se snadno čistí.

Vlastní postele a pelechy

Pokud jste svému pejskovi pořídili pohodlný pelíšek, ale on přesto v noci skáče k vám do postele, zkuste mu pořídit jeho vlastní! Může zcela kopírovat tvar vašeho lůžka, jen v menším měřítku. Postel pro psy vás vyjde asi na 3 - 6 tisíc korun. Řešením této situace může být také lůžko pro psa, které je ze tří stran uzavřené pelestmi. Tou otevřenou ho přisuňte k vaší posteli. Pejsek bude mít své pohodlí a zároveň vám bude nablízku. Vyrobit můžete i svůj vlastní pelech a pokud máte více psů, palanda je perfektním řešením :-)

foto: Lenka Tomšová

Houpací křesla

Hitem je také houpací křeslo pro domácí mazlíčky. Také to kopíruje tvary klasických houpacích křesel, ovšem v menším měřítku. Je velmi pohodlné a měkce vypolstrované, zajišťující vašemu mazlíčkovi maximální pohodlí.

Pokud chcete dotáhnout nábytek pro pejska do sebemenšího detailu, můžete volit takový styl, který se hodí přímo do vašeho interiéru. Zajímavý je leopardí vzor, přesná kopie vaší pohovky nebo plastový čalouněný nábytek.

Boudičky a koše

Pokud svého psa nehodláte rozmazlovat designovými prvky, vyzkoušejte ty, které jsou dostupné v každém dobrém zverimexu. Velmi oblíbené jsou polstrované boudičky, které mohou využívat i kočky a nebo klasické pelíšky oblých tvarů. Volit můžete také proutěné koše s polstrem nebo klasickou měkkou podložku.

V každém případě si váš domácí mazlíček svůj komfort určitě zaslouží!


Created by Funlife
 
Máte dotaz? Zeptejte se!
Zavřít
Zeptejte se nás

Máte nějaký dotaz, nebo si chcete sjednat schůzku s našimi odborníky?
Napište nám a my Vás budeme obratem kontaktovat.



Vyplněním a odesláním tohoto formuláře uděluji souhlas, aby společnost GEOSAN DEVELOPMENT, a.s., zpracovávala za účelem marketingového využití mé osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail, údaje o komunikaci se mnou. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou. Jsem si vědom možnosti jej kdykoli odvolat.